Confinament - 13 abril de 2020

Una nova jornada familiar, condicionada per l'anormalitat de la situació, que ens té a la gran majoria aturats a casa.
Malgrat tot hem pogut celebrar el dia de la mona en família, cadascú a casa seva però els fillols i padrins ens hem menjat les mones darrere la pantalla. Unes mones d'emergència, plenes d'imaginació, xocolata i el gran desig de poder compartir aquests moments familiars sense haver de fer servir un dispositiu electrònic i poder fer-lo en persona.
Bé, i ara per fer baixar les calories de més que ens hem posat a sobre, sortirem a continuar gaudint dels racons i edificis que ens ofereix la nostra ciutat. Tan coneguda i desconeguda a l'hora.
Segurament al lloc on és portaré avui, molt pocs de vosaltres heu parat mai atenció. Avui les protagonistes són les cases Cerdà, a la confluència dels carrers C. Consell de Cent i Roger de Llúria.
Són dels primers edificis construïts a l'Eixample i responen a les prescripcions originals del Pla Cerdà on destaca exteriorment per una façana que sembla treta d'un museu pictòric.
Prepareu-vos per gaudir d'un altre de les desconegudes joies de la ciutat, aprofitem que ha parat de ploure i anem a fer un altre descobriment .....














No hay comentarios: